Home

Welkom op de site van Schoonheidssalon "Carolien".

Bij Schoonheidssalon "Carolien" kunt u terecht voor allerlei heerlijke ontspannen gezichts -èn lichaamsbehandelingen met zichtbaar resultaat. Ook voor huidproblemen, huidverjonging en definitief ontharen bent u bij ons aan het juiste adres.

Schoonheidssalon Carolien is een 'groene' salon waar uitsluitend gewerkt wordt met natuurzuivere (Bio) huidverzorgingsproducten: 

   - Société Provençale d' Aromatherapie (S.P.A.):
      Natuurzuivere Bio huidverbeteringsproducten
   - Weleda:
      Natuurzuivere huidverzorgingsproducten
   - Couleur Caramel:
      Natuurlijke Bio make-up.

Deze producten zijn geheel natuurzuiver en geheel vrij van synthetische ingrediënten (zoals paraffine, minerale oliën, siliconen etc.) S.P.A. werkt op basis van etherische oliën. Wat met klassieke cosmetica niet mogelijk is, kan met S.P.A. wel. De hoge kwaliteit etherische oliën dringen door alle huidlagen en komen zo bij de oorsprong van een probleem. Niet alleen de concentratie werkstoffen, maar ook de opname ervan door de huid garandeert een structurele verbetering van de huidconditie. Alleen etherische oliën van een 100% natuurlijke oorsprong hebben het vermogen om alle huidlagen te passeren, in tegenstelling tot klassieke cosmetica wat o.a. door de synthetische ingrediënten niet verder dan de bovenste laagjes van de huid, en dus nooit bij de oorsprong van het (huid)probleem kan doordringen, omdat deze dieper ligt. Dit bereikt men alleen met etherische oliën van een 100% natuurlijke oorsprong, die van de allerbeste en puurste kwaliteit te vinden zijn in de producten van S.P.A.

Ik, Carolien Huisman Haarsma, schoonheidsspecialiste sinds 1999,
heet u van harte welkom bij Schoonheidssalon Carolien.


cosmelogo ccLogo cosmebioweleda